top of page
Marble Surface

About Us

Brera Menswear is ontstaan door de combinatie tussen jarenlange ervaring in moderetail en de passie voor mannenkleding.

Ons doel is om uit te groeien tot een luxe kledingwinkel die inspeelt op (inter)nationale trends terwijl men ook de klassiekers van mannenmode behoudt.

Tijdens het samenstellen van de nieuwe collecties worden de 'classics' van menswear nooit vergeten, maar steeds in een nieuw jasje gestoken. 

Er is oog voor nationale en internationale trends zodat de modebewuste man steeds mee is met de stijlen van natuurlijk Italië, aangevuld met nieuwe Franse en Nederlandse urban invloeden.

Be part of the solution, not part of the pollution

Duurzaamheid is voor ons een noodzaak. Bij Brera vindt u dit terug in de aankoop van artikelen met gerecycleerde stoffen en in onze dagelijkse werking binnenin de winkel.

green plants on windows_edited.jpg
istockphoto-1177449786-612x612.jpg

Waarom Brera?

Wanneer u Milaan hoort, denkt u aan mode, design en kunst.

Oorspronkelijk was Brera een kunstenaarswijk in Milaan vol galerijen en artiesten. Tegenwoordig vindt men in deze wijk vooral veel kleine boutiques, gezellige restaurants ofwel osteria’s, authentieke straten en kleurrijke gebouwen.

 

Brera wordt ook wel ‘het Montmartre van Milaan’ genoemd. De keuze om onze geliefde winkel Brera te noemen ging even vlot als dat we creatief werden geprikkeld wanneer we ons door de straten van Brera begaven. Ons doel is om het beetje Brera waarmee wij werden geïnspireerd, over te brengen naar de modebewuste man in België. 

bottom of page