top of page
Image by Yasamine June

Su Misura

the service designed with the aim of creating exclusive garments, which perfectly reflect the unmistakable personality of those who wear them. You will be advised in the customization of model, fit, materials, as well as numerous style details for suits, blazers, pants, shirts and sweaters. 

Made to Measure Proces

Image by Yasamine June

01

Kennismaking

Het creëren van maatwerk ontstaat bij de wens die u heeft en onze bereidheid om u te helpen bij het creëren van uw gewenste outfit. We zullen starten met een conversatie over wat u exact wilt en wat wij kunnen aanbieden bij Brera. 

02

Opmeting

Van een kostuum op maat wordt verwacht dat het perfect past en u niet belemmert in uw bewegingen. Hiervoor is het vereist dat een maatpak juist is opgemeten.

Aan de hand van de verschillende basismodellen, selecteren we het geschikte model voor u. 

kleermaker
GH_MTM_Tailoring-Room_01-1-2320x1547.jpg

03

Keuze stoffen

Vervolgens bieden wij u een uitgebreide keuze van stoffen aan waaruit u kan kiezen. Bij het kiezen van stoffen ligt de focus op persoonlijke stijl en de gelegenheid van het pak. 

U krijgt uitleg over de stof, het motief en het merk van ons. wij houden rekening met uw voorkeur en de functionaliteit. Zo streven wij naar een stof op maat. 

04

Personalisatie

Het personaliseren houdt in dat u de knopen, de voering, het stiksel, de afwerking en het model volledig naar eigen smaak kunt bepalen. U personaliseert uw pak tot een uniek exemplaar dat aan u persoonlijke voorkeur voldoet.

GH_MTM_Tailoring-Room_03-1.jpg
GH_MTM_Tailoring-Room_07.jpg

05

Laatste fitting 

De levertijd voor een MTM pak bedraagt ongeveer 3 weken.

Na die periode, komt u langs voor een pasbeurt. Nu laat u het over aan ons om het kostuum te perfectioneren indien er kleine schoonheidsfouten nodig zijn. 

Zodra wij weten dat u volledig tevreden bent met uw maatpak is het klaar om meegenomen te worden.

bottom of page